20 darova za 20 godina Euroherca

Datum objave: 17.5.2012., 8:31
U prostorijama Euroherca u utorak, 15. svibnja, predstavljena je akcija „20 darova za 20 godina“, kojom Euroherc obilježava 20 godina poslovanja. Kroz 20 donacija udrugama, odgojno-obrazovnim ustanovama, sportskim klubovima, kulturnim institucijama usmjerenim prema mladima diljem Hrvatske, Euroherc će donirati ukupno milijun kuna.
Akcijom se želi potaknuti mlade na aktivno i kreativno provođenje slobodnog vremena te potaknuti njihovu aktivnu ulogu u društvu. Sredstva su namijenjena poboljšavanju uvjeta rada i provođenja aktivnosti.

„Akcija je predstavljena na Međunarodni dan obitelji, usmjerena je prema mladima, koji će danas sutra imati svoje obitelji, kao i prema najmlađim članovima našeg društva, za čiji je pravilan razvoj obitelj od iznimnog značaja. Akcijom smo željeli poručiti kako je naša obveza
i dužnost usmjeravati mlade na njihovom životnom putu i omogućiti im uvjete za razvijanje svih njihovih potencijala. Pravilan razvoj mladog čovjeka, kao nositelja zajedničkog prosperiteta, bitan je za budućnost svih nas“, pojasnila je gospođa Mladenka Grgić, predsjednica Nadzornog odbora Euroherc osiguranja.

Dr. sc. Damir Zorić, predsjednik Uprave Euroherc osiguranja rekao je kako su se kao dobar susjed malo osvrnuli oko sebe i uz malo truda pronašli tople ljudske priče i neograničen entuzijazam u našim sredinama - ljude koji oko sebe okupljaju mlade, potiču ih na kvalitetno korištenje slobodnog vremena, kreativnost, humani rad, i koji šire entuzijazam, pozitivnu energiju i potiču neke danas pomalo izgubljene vrijednosti.

Na tiskovnoj konferenciju uručena je prva u nizu od 20 donacija u vrijednosti od 50.000 kuna Društvu Naša djeca Zabok. Predstavnici Društva Naša djeca, gospođi Jasenki Borovčak, donaciju je uručila Anđelka Braica, direktorica Sektora prodaje Euroherc osiguranja.