Dunav osiguranje: posebna zimska ponuda putnog osiguranja

Datum objave: 27.11.2015., 8:39
Od 25. 11. ove do 29. 2. 2016. godine, Dunav osiguranje nudi posebne uvjete prodaje paketa putnog i putnog zdravstvenog osiguranja za pravne i fizičke osobe. Uz popuste na premiju prilikom ugovaranja ove vrste osiguranja, koje tvrtka tradicionalno odobrava u susret zimskoj turističkoj sezoni, osiguranicima se pružaju i povoljniji uvjeti za osiguranje pomoći na putu i kupovinu zelene karte.
Ovisno o pokriću, osiguranici koji zaključe ugovor o paketu putnog osiguranja za poslovna i turistička putovanja u inozemstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 90 dana, stječu pravo na popust od:
- 15 posto na premiju osiguranja ukoliko se zaključi samo osnovno osiguravajuće pokriće (putno zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja ili nezgode i osiguranje od građanskopravne odgovornosti),
- odnosno popust od 20 posto na premiju osiguranja ukoliko se uz osnovno pokriće ugovori jedno ili oba dopunska pokrića (osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljage).

Osiguranicima koji zaključe ugovor o putnom zdravstvenom osiguranju za poslovna ili turistička putovanja u inozemstvo, koja u kontinuitetu ne traju duže od 30 dana, odobrava se popust od 10 posto na premiju.
Uz odobrene popuste, klijentima koji u akcijskom razdoblju kupe individualnu ili obiteljsku policu putnog zdravstvenog osiguranja, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, bit će odobrene i dodatne pogodnosti:
- popust na cijenu međunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta samo 1.800 dinara
- 30 posto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom razdoblju.

Detaljne informacije o svim pogodnostima zainteresirani građani, osim na nekom od 600 prodajnih mjesta Dunav osiguranja, mogu dobiti i besplatnim pozivom Kontakt centra Dunava na broj 0800-386-286.