Dunav osiguranju nagrada za omiljeni brend u oblasti osiguranja

Datum objave: 28.2.2018., 11:12
Beograd, 27.02.2018. - Jučer su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda dodijeljene nagrade „Moj izbor“ Udruženja „Moja Srbija“ pri čemu je jedina domaća i najjača osiguravajuća kuća u Srbiji dobila ovo priznanje.
Priznanje „Moj izbor“ u ime Kompanije „Dunav osiguranje“ primila je Ana Abramović, direktorica Sektora za marketing najveće osiguravajuće kuće u Srbiji. U svom govoru Abramović se zahvalila potrošačima na povjerenju koje ukazuju „Dunav osiguranju“ i istaknula da će kompanija to cijeniti godinama.

„Moj izbor“ organizira se tradicionalno, sada već po osmi put, a ovogodišnja akcija realizirana je uz podršku potpredsjednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda. Osnovni cilj kampanje je poticanje razvoja domaće proizvodnje, kao i poboljšanje kvalitete robe i usluga. Priznanje „Moj izbor“ jedinstveno je i po tome što se dodjeljuje isključivo na osnovi glasova potrošača. Ove godine akcijom je obuhvaćeno 780 domaćih proizvoda i brendova.

U okviru svečanosti prisutnima su se obratili Zorana Mihajlović, potpredsjednica Vlade Republike Srbije i ministrica građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Andreja Mladenović, zamjenik gradonačelnika Beograda, kao i Milan Ristić, predsjednik udruženja „Moja Srbija“.