Ivana Čepo nova voditeljica Odjela za ljudske potencijale u GRAWE Hrvatska

Datum objave: 6.8.2018., 8:18
Sukladno strategiji povećanja broja zaposlenih, s naglaskom na širenje prodajne mreže, GRAWE timu se na mjestu voditeljice Odjela za ljudske potencijale pridružila gđa. Ivana Čepo koja će svojim znanjem i dosadašnjim iskustvom uvelike pridonijeti ostvarivanju poslovnih ciljeva.
Ivana Čepo dolazi iz Electus ljudskih potencijala koji su članica SELECTIO grupe gdje je posljednjih 5 godina bila Voditeljica centra za procjene. Bogato iskustvo koje je stekla na tom radnom mjestu upotpunila je i njena uloga certifikatora na projektu „Certifikat Poslodavac Partner“.

„GRAWE me privukao kao odgovorna kompanija koja ističe svoje vrijednosti, kvalitetne međuljudske odnose, pozitivan stav i viziju usmjerene na kontinuirani razvoj uz poštivanje različitosti i svakog pojedinca“, komentirala je svoju odluku o dolasku u GRAWE Ivana Čepo, voditeljica Odjela za ljudske potencijale.
Svoje zvanje magistre psihologije stekla je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a dodatno se usavršavala na specijaliziranim seminarima i radionicama s područja psihologije i ljudskih potencijala.