Izazovi električnih automobila u procjenama šteta

Datum objave: 13.3.2019., 7:17
Hrvatski ured za osiguranje – CEDOH organizira specijalističku radionicu na temu „Izazovi (problematika) električnih automobila u procjenama šteta“.  Radionica će se održati u utorak, 09. travnja 2019. sa početkom u 9,00 sati u trajanju od 6-8 nastavnih sati (detaljan raspored radionice biti će objavljen naknadno).
Sama radionica sastojati će se od četiri cjeline:
 
1. dio
Općenito, što donosi električna mobilnost. Koristi električne mobilnosti za društvo i korisnika automobila. Strateško povezivanje prometnog i energetskog sektora. Novi sigurnosni izazovi, kao što je punjenje kod kuće, upotreba javnih punionica, servisiranje visokonaponskih sustava i slično.

2. dio
Tehničke specifičnosti električnog automobila (popravak, otklanjanja kvarova, postupci u primjeru prometnih nesreća).

3. dio
Specifični rezervni dijelovi. Sličnosti i razlike u usporedbi sa klasičnim automobilima.
4. dio
Primjer prometne nesreće sa automobilom Renault Zoe i primjer kvara električnog automobila uz punjenje na brzoj punionici.
 
Predavači na radionici će biti stručnjak i savjetnik za električnu mobilnost Renault-Nissan Adriatic, predstavnik iz regionalne Tehničke službe Renault-Nissan Adriatic i odgovorna osoba za rezervne dijelove Renault-Nissan Hrvatska.

Radionica je za članove Hrvatskog ureda za osiguranje besplatna, a svi ostali zainteresirani mogu interes za sudjelovanje (uz plaćanje kotizacije), iskazati zaključno do 20. ožujka 2019.  slanjem upita na e-mail cedoh@huo.hr  ili pozivom na broj telefona 01/46 96 626 (Martina Julijan).