Odbojkašima u Daruvaru 50.000 kuna

Datum objave: 29.5.2012., 14:29
U prostorima Hrvatskog doma u Daruvaru danas je, u sklopu Eurohercove akcije „20 darova za 20 godina“, u povodu obilježavanja 20 godina poslovanja uručena je sedma donacija od 20 planiranih, čija ukupna vrijednost iznosi milijun kuna.
Donaciju u iznosu od 50.000 kuna za poboljšanje uvjeta treniranja i natjecanja Odbojkaškom klubu Daruvar, Borisu Budinjašu, predsjedniku Kluba, uručila je Vesna Diklić, direktorica prodaje Euroherc osiguranja Podružnica Bjelovar. Odbojkaški klub Daruvar djeluje na principima amaterizma, crpeći svoju snagu, strpljenje i radost u radu s mladima, usmjeravajući ih prema zdravom životu, trajnim, moralnim i egzistencijalnim vrijednostima.

Na taj način Klub ispunjava svoju društvenu funkciju. Ima 120 članova, od toga 89 registriranih igrača i igračica. Licencirani treneri odbojke rade s nekoliko i ženskih i muških dobnih kategorija od mini uzrasta, mlađih kadeta i kadeta preko juniorskog do seniorskog uzrasta. Ekipe sudjeluju na županijskim, regionalnim, međuregionalnim i državnim natjecanjima.