UNIQA preporučuje putovanje za Valentinovo

Datum objave: 10.2.2015., 9:28
Dosta vam je izmišljanja skupih i nepotrebnih darova za Valentinovo. Sve ste parfeme dosad isprobali, čokolade imate svaki dan u izobilju, stoga biste barem ovaj put partneru darovali nešto potpuno drukčije.
Zamislite provesti Valentinovo s partnerom u romantičnim šetnjama, u skrivenim mjestima starih europskih metropola ili u nekom od istarskih gradića. Dan zaljubljenih, uz to, ove godine pada na subotu, pa je kraće putovanje savršen izbor nakon napornoga radnog tjedna. Putovanje ne mora biti odlazak na neko skupo i mondeno mjesto, nego kratak predah od svakodnevnice tijekom kojeg ćete s voljenom osobom provesti lijepe trenutke.

Misli putujem bezbrižno.  
Prvi korak planiranja putovanja je iza vas. Odabrali ste odredište pa sada uživate u svakom spominjanju odlaska na odmor i pripremi za polazak. Međutim, putovanja mogu katkad donijeti neželjene situacije te vam pokvariti dugoočekivani užitak. Preduhitrite neugodnosti i umanjite njihov utjecaj na tijek svojeg odmora ugovaranjem police UNIQA putnog osiguranja.

UNIQA putno zdravstveno osiguranje moguće je ugovoriti za već od 12 kuna dnevno. Zvuči zaista dobro kad znate da UNIQA preuzima kompletnu brigu o vašem zdravlju na putovanju. Ako užitak ipak prekinu zdravstvene tegobe, dobro je znati da putno zdravstveno osiguranje pokriva:
•    troškove nužnog liječenja i propisanih lijekova
•    troškove medicinskog prijevoza
•    troškove spašavanja izvan Hrvatske do iznosa od 7.300 eura (npr. za skijaše)
•    stomatološke troškove s ciljem oslobađanja od akutne boli do 150 eura
•    troškove prijevoza osiguranika iz inozemstva u hrvatsku bolnicu ili u stalno mjesto boravka
•    troškove prijevoza jedne osobe u pratnji

Dodatna mogućnost za one koji puno putuju je jednogodišnje putno zdravstveno osiguranje. Za jedinstvenu godišnju premiju od 499 kuna osiguranik ostvaruje zdravstvenu zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo. Pritom trajanje jednog putovanja ne smije biti dulje od pet tjedana.

Grupno i obiteljsko osiguranje za skijašku sezonu sada je još povoljnije. Ako je uplaćena premija za minimalno dvije osobe, UNIQA daruje putno zdravstveno osiguranje za djecu do 18 godina starosti. Za one koji vole ugovarati police iz udobnosti vlastitog doma putem www.uniqa.hr darujemo 10 posto popusta na ugovaranje police putnog osiguranja.

U povodu Dana zaljubljenih UNIQA nagrađuje članove svoje Facebook stranice. Tri najsretnija para mogu osvojiti ručak za dvoje u ekskluzivnom restoranu te UNIQA policu putnog osiguranja.