UNIQA Srbija lansirala webshop za osiguranje domaćinstva

Datum objave: 8.1.2018., 8:47
UNIQA osiguranje Srbija lansiralo je novi webshop putem kojeg će klijenti na jednostavan i brz način, bez odlaska u poslovnicu, moći ugovoriti policu osiguranja doma.

Webshop aplikacija za osiguranje domaćinstva kreirana je tako da klijent može s bilo kojeg uređaja (laptop, mobilni telefon, tablet...) za samo nekoliko minuta zaključiti policu osiguranja. Na Uniqinoj stranici www.uniqa.rs potrebno je unijeti nekoliko podataka poput kvadrature stana ili kuće koja se želi osigurati, kao i vrijeme trajanja osiguranja, nakon čega slijedi plaćanje karticom. Nakon završetka procesa kupovine klijent dobiva policu na e-mail.

Kao posebnu pogodnost UNIQA osiguranje svim je klijentima omogućilo popust prilikom zaključenja police s višegodišnjim trajanjem.

"Mi u UNIQA osiguranju uvijek se vodimo premisom da moramo biti tamo gdje su i naši klijenti. Svjesni smo činjenice da živimo u vrijeme kada je svaka minuta bitna i da često nemamo vremena za odlazak u poslovnicu, pa sve veći broj građana želi ugovoriti osiguranje iz udobnosti svog doma, iz ureda ili dok čekaju u redu. Zato nam je vrlo drago što smo omogućili još jednu vrstu online kupovine gdje će svi moći osigurati svoju najveću i najdražu investiciju – svoj dom. Vjerujemo da smo ovom inovacijom uspjeli i dodatno poboljšati našu uslugu te osnažiti našu bazu vjernih klijenata", izjavila je direktorica sektora za marketing i PR UNIQA osiguranja, Sonja Marić.

Osim online kupovine putnog osiguranja koje je UNIQA osiguranje omogućilo svim klijentima tijekom prethodne godine, ovom novinom u poslovanju UNIQA je dokazala da prati najsuvremenije svjetske trendove poslovanja. Uz ovu aplikaciju, na web stranici klijenti mogu prijaviti štetu, podnijeti prigovor, upisati se u knjigu dojmova i naravno kupiti putno i osiguranje domaćinstva.